sâmbătă, 14 decembrie 2013

Festivalul de literatură horror 2013 “reloaded”


Vineri 13. Zi cu noroc şi voie bună pentru horroriştii adunaţi în Anton’s Pub.


Editura Herg Benet şi Revista de Suspans au fost “tartorii” celei de-a doua ediţii a Festivalului de Literatură Horror "Vineri 13".  


În cadrul evenimentului moderat de Leonard Ancuţa au avut loc lansările a două noi apariţii scriitoriceşti: ediţia a doua a romanului "Pervertirea", de Cristina Nemerovschi (ed. Herg Benet), şi volumul de proză "În munţii nebuniei", de H. P. Lovecraft (traducere de Mircea Pricăjan, ed. Millennium Books). 


Scriitori invitaţi au fost A. R. Deleanu care a încântat publicul cu o lectură îndrăzneaţă din volumul de proză "Acluofobia. Zece povestiri macabre", (ed. Herg Benet) şi subsemnata (am văzut că aşa se spune mai nou ca să eviţi narcisismele) care a lecturat (persoana a III-a, acum chiar mă simt narcisistă...) câteva poeme din volumul de poezii "Moartea era un iepure şchiop" (ed. Karth). 



PreEvent-ul de ora 18.00 a pregătit terenul pentru atmosfera horror cu  "O poză din Oz", expoziţie colectivă de fotografie contemporană australiană - curator: Crisia Miroiu. Invitaţi: Miruna Vlada, Oana Duşmănescu, Cristina Nemerovschi şi Andreea Molocea.

Poze: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.